3 Eylül 2012 Pazartesi

bebek arabasını aldık sonunda..

ne zor işmiş bu araba alma işi.. daha önce almak için baktığımız ancak karar veremediğimiz iki modelden de vazgectik. En sonunda fiyati biraz daha yuksek ancak aradigimiz Ozellikleri tasiyan midel olan INGLESINA AVIO full modelinde karar kildik. Daha once bloglardan takip ettigim gibi bizde sarachanenin yolunu tuttuk. Pazarlik konusunda diger annelerin soylediklerine bende katiliyorum. Sıkı pazarlik edin.. :) ayrica gercekten diger yerlerde satilan fiyatlardan cok daha ucuza aliyorsunuz.
rengimiz resimdeki gibi kirmizi oldu. Pusetimizi ise maxi cosi olarak sectik. Kullanisliligi ile ilgili kismi dogum sonrasinda yazacagim.
İnglesina uretimini cin e yaptirmayan ve avrupada uretilen bikac markadan biri.
Ve en onemli ozelligi urunu tek elle katlayabilicek olmak. Bebeginiz kucaginizdayken yani ki bu gercekten onemliydi.

Umarim bebisimizle sorunsuz kullaniriz

3 yorum:

  1. Ben de TFK Buggster düşünüyordum ama Inglesina ana kucağı hediye geldi birşekilde ona uyumlu Avio ya da Zipp varmış aynı markanın alsam mı bilemedim, fiyatı TFK'ya göre ciddi yüksek, siz ne kadara aldınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bizde ilk baslarda buggsteri cok dusunduk ancak onunde tek tekerinin olusu savrulmalara neden oluyor ,birde kaldirimlardan cikarken alt kismi yere yakin oldugu icin altinin kaldirima sürtünmesinden sikayet edenler oldu, benim en cok takildigim kisim ise yatis pozisyonunun tam olmamasi fermuarli olmasi ve tentesinin kisa olusuydu. Otomatik eledik yani :) avio bize model , kullanim ve hafiflik acisindan daha hos geldi acikcasi.. Eger istanbulda yasiyorsaniz sarachaneden almanizi oneririm ayrica pazarlik yapin mutlaka. Biz uyku tulumu maxicosi ana kucagi ve montaj aparati hepsi icinde 1.250 tl ye aldik.. Umarim sizde dilediginizi bulursunuz :))

      Sil
  2. Merhaba,
    Biz de bebek arabası bakıyoruz, inglesina avio all over düşünüyorum. Memnun musunuz? Tekerleklerinde süspansiyon sistemi yokmuş sanırım, İstanbul kaldırımlarındaki tecrübeleriniz nasıl? Çok teşekkürler. Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumları, fikirleri bekliyoruz..