16 Eylül 2012 Pazar

38+3

Bu hafta persembe gunu agrilarim oldugu icin cuma gunu doktora gittik. Muayenede herhangi acilma olmadigini soyledi doktor. Nstde normal duzeyde sancilarimiz cikti. Doktorumuzun soyledigine gore henuz dogmazmis 1 hafta daha bekler dedi. :) ic gudusel biraz da tabi. Normal dogumda epidural olacagimizdan konustuk. Esim doguma girecegini ve bana destek olmak istedigini belirtti. Bakalim hayirlisi diyoruz .. Kizimiz bu sefer bize yuzunu gosterebildi. Birde dilini cikardiki doktorumuz hemen kaydetti bu ani:))  bebisimizin hareketleri eskiye  gore daha az olsada cok sert ve belirgin..
Bazen iyle bir tekme atiyorki yerimden sarsiliyorum.. Ama olsun cok seviyorum ben bu hareketleri +))
Bu arada doktordan sonra hamile fotograflarimizi dogurmadan cekinmek icin http://www.mavistfoto.com/ dan sevgili Esra hanim ile uzun saatler harcadik. Gercekten keyifliydi.
Esra hanim cok mutevazi bir insan buradan kendisine cok tesekkur ediyoruz. Fotograflari ayrica paylasacagim..

Ve bu hafta ile ilgili diger bir konu ise www.bebekesya.com un katkilariyla hazirlanan Esra Ertugrulun egitmen olarak katildigi dogum sonrasi ebek bakim egitimine katildik. Egitimde dogum oncesi hazirlik, sonrasi bebek bakimi icin cesitli konular (gobek bakimi, emzirme ,ilk banyo, vb..) anlatildi. Katilim genellikle esler ile gerceklesti. Cok faydali bilgiler aldigimizi dusunuyoruz esimle..
Esra hanima ve egitime katki saglayan bebekesya ya da Cok tesekkurler...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumları, fikirleri bekliyoruz..